Certificering

Direct aanmelden!

goud_200Een fietsvriendelijke werkgever
We weten allemaal dat gezonde en fitte medewerkers met plezier naar hun werk gaan, maar wat doen we eigenlijk terug voor onze fietsers? Wij van Fietsvriendelijk bedrijf vinden dat we onze fietsers best wat vaker mogen belonen. In de vorm van een kilometervergoeding of een warme douche. De checklist is enerzijds bedoeld om bedrijven te beoordelen op hun fietsvriendelijkheid en zilver_200anderzijds om eens kritisch te kijken waar de fietsfaciliteiten nog wat extra aandacht behoeven. Zo doen we wat terug voor de fietsende medewerkers en erkennen we de werkgever met een brons, zilver of goud certificaat.

De Fietsvriendelijke vacaturebank
Gecertificeerde bedrijven krijgen toegang tot onze fietsvriendelijke vacaturebank. Fietsvriendelijke bedrijven kunnen kosteloos en eenvoudig vacatures plaatsen op de website. Er kan naast de gebruikelijke functies ook gezocht worden op fietsvriendelijkheid. Zo kan er bijvoorbeeld gezocht worden op een vacature in de ICT branche bij een zilver gecertificeerd bedrijf. Of naar een administratieve functie bij een werkgever die over een douche beschikt. Zo haal je als bedrijf een fitte en gelukkige werknemer in huis!

Hoe werkt de certificering?

brons_200Fietsvriendelijk bedrijf werkt met een Europese certificaat. In Nederland mag de Fietsersbond de bedrijven certificeren. Certificering gebeurd op basis van de aanmelding door werknemers. Om in aanmerking te komen voor een brons certificaat dienen minimaal drie werknemers de checklist volledig in te vullen. Voor een zilver of gouden certificaat komen we graag een keer op bezoek voor een externe check. Na aanmelding zullen we contact met je opnemen.

Meld je werkgever nu aan als fietsvriendelijk bedrijf!