Contact

Medewerkers Fietsvriendelijk bedrijf van de Fietsersbond
henk en marina
Marina van Dijk
M.vandijk@fietsersbond.nl
030 29 18 118
di-woe-do-vrij)

Henk Hendriks
H.hendriks@fietsersbond.nl
030 29 18 144
ma-di-do-vrij

Adresgegevens
Fietsersbond
t.a.v Fietsvriendelijk bedrijf
Nicolaas Beetsstraat 2a
3511 HE Utrecht

Routebeschrijvingen

Per fiets
Plan je route met de Fietsersbond Routeplanner:

Te voet of met OV
Het kantoor van de Fietsersbond ligt op loopafstand van het Centraal Station. Tenzij je ook nog andere zaken in Utrecht wilt doen, raden wij niet aan om een OV-fiets te nemen om ons te bereiken. Het duurt vaak langer om een fiets te halen dan om naar ons toe te lopen.

Verlaat het station aan de kant van Hoog Catharijne, en neem de uitgang naar Bushaltes A/Kantoren. Loop langs Busstation oost richting het hoofdkantoor van NS en Starbucks. Passeer dat kantoor aan je rechterzijde, en loop de Laan van Puntenburg af. Aan je linkerhand zie je de achterkant van ‘de Inktpot’. De Laan van Puntenburg gaat over in de Herman Gorterstraat. Je passeert het Sterrenbos en het Gerechtsgebouw. Na het Gerechtsgebouw neem je de eerste straat links, de Nicolaas Beetsstraat. Aan het einde van de straat vind je de Fietsersbond aan je rechterhand. Ons kantoor is op de tweede etage.

Een alternatieve route is via winkelcentrum Hoog Catharijne. Volg daar de borden richting Godebaldkwartier, HEMA en Albert Heijn. Verlaat daar het winkelcentrum en loop aan de linkerkant van het Moreelsepark over de Catharijnesingel. Je passeert onder meer ‘de Inktpot’, de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit en de achterkant van het Gerechtsgebouw. Bij de verkeerslichten steek je schuin over naar Nicolaas Beetsstraat 2a. Ons kantoor is op de tweede etage.

Met de auto
We raden af om met de auto te komen. Wil je dat toch doen, dan kun je het beste de route vooraf plannen. Rondom ons kantoor is beperkte (betaalde) parkeergelegenheid. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Springweg (Strosteeg) en Godebald (Hoog Catharijne). Langparkeerders zijn goedkoper uit door te parkeren bij een P+R-terrein aan de rand van de stad. Hier zijn ook OV-fietsen te huur.